Studio Fuut ontwikkelt aantrekkelijke E-commerce webshop waarmee je de hoofdvogel afschiet.

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor het gebruik van WooCommerce voor het opzetten van een webshop.

Flexibiliteit

WooCommerce is zeer flexibel en aanpasbaar. Het biedt een breed scala aan extensies en thema’s waarmee je de functionaliteit en het uiterlijk van je webshop kunt uitbreiden en aanpassen. Of je nu een kleine online winkel of een uitgebreide e-commerce site wilt opzetten, WooCommerce kan aan je behoeften voldoen.

Schaalbaarheid

Of je nu een kleine start-up bent of een grote onderneming, WooCommerce kan meegroeien met je bedrijf. Het is schaalbaar en kan worden uitgebreid naarmate je meer producten toevoegt, meer verkeer krijgt en meer omzet genereert.

Krachtige functies

WooCommerce wordt geleverd met een uitgebreide reeks functies die je nodig hebt om een succesvolle webshop te runnen. Dit omvat onder andere productbeheer, voorraadbeheer, betaalopties, verzendopties, belastingberekening, kortingscodes en rapportage.

Maatwerk website volgens een standaard proces

Strategie

In deze fase staat het definiëren van de doelstellingen, doelgroep en vereisten van de website centraal. Het omvat het identificeren van concurrenten, het bepalen van de gewenste functionaliteit en het opstellen van een projectplan.

Belangrijke vragen die hier worden beantwoord, zijn onder meer: Wat wil je bereiken met de website? Wie zijn je doelgroepen? Welke functionaliteiten moeten worden geïntegreerd?

Design

Nadat de strategie is vastgesteld, begint de ontwerpfase. Dit omvat het creëren van de visuele identiteit van de website, inclusief het ontwerpen van de lay-out, kleurenschema’s, typografie en grafische elementen.

Het doel is om een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk ontwerp te maken dat de merkidentiteit weerspiegelt en de gewenste gebruikerservaring biedt.

Tijdens deze fase kunnen ook prototypes en wireframes worden ontwikkeld om de navigatie en functionaliteit van de website te visualiseren.

Development

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, begint de eigenlijke ontwikkeling van de website. Dit omvat het schrijven van code, het bouwen van de websitefunctionaliteit, het integreren van WordPress en het testen van de website op compatibiliteit, prestaties en beveiliging. 

Enkele gevleugelde samenwerkingen

WOWOW, the power of visibility

WOWOW reflecterende kleding, de ultieme partner voor hoogwaardige reflecterende kleding die uw veiligheid op de weg garandeert.

Op zoek naar een toegankelijke, digitale partner voor een gevleugelde samenwerking? Welkom bij Studio Fuut.