Studio Fuut ontwikkelt aantrekkelijke websites op maat waarmee je de hoofdvogel afschiet.

Waarom een website op maat laten maken?

Meer mogelijkheden

Bij maatwerk zit je niet vast aan een template. Daarom zijn de mogelijkheden voor design en techniek eindeloos

Unieke uitstraling

Een op maat gemaakte website is volledig uniek en afgestemd op de specifieke behoeften, doelen en merkidentiteit van jouw bedrijf. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en onderscheidt je van concurrenten.

Betere SEO

Met een op maat gemaakte website kun je de structuur en inhoud optimaliseren voor zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent voor potentiële klanten. Dit kan leiden tot meer organisch verkeer en hogere conversieratio’s.

Maatwerk website volgens een standaard proces

Strategie

In deze fase staat het definiëren van de doelstellingen, doelgroep en vereisten van de website centraal. Het omvat het identificeren van concurrenten, het bepalen van de gewenste functionaliteit en het opstellen van een projectplan.

Belangrijke vragen die hier worden beantwoord, zijn onder meer: Wat wil je bereiken met de website? Wie zijn je doelgroepen? Welke functionaliteiten moeten worden geïntegreerd?

Design

Nadat de strategie is vastgesteld, begint de ontwerpfase. Dit omvat het creëren van de visuele identiteit van de website, inclusief het ontwerpen van de lay-out, kleurenschema’s, typografie en grafische elementen.

Het doel is om een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk ontwerp te maken dat de merkidentiteit weerspiegelt en de gewenste gebruikerservaring biedt.

Tijdens deze fase kunnen ook prototypes en wireframes worden ontwikkeld om de navigatie en functionaliteit van de website te visualiseren.

Development

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, begint de eigenlijke ontwikkeling van de website. Dit omvat het schrijven van code, het bouwen van de websitefunctionaliteit, het integreren van WordPress en het testen van de website op compatibiliteit, prestaties en beveiliging. 

Enkele gevleugelde samenwerkingen

Vepa sanitair

Jouw partner in complete badkamer en keuken oplossingen

Peter Morlion

The code guy

Bakkerij Panda

Brood en banketgebak op ambachtelijke wijze

Eten om nooit te vergeten

Nostalgie om van te smullen

SHEETAH

Stalen profielplaten van eerste keus kwaliteitsstaal

Vastgoed HGMN

Uw vastgoed, onze expertise

Kaffee Hyppo & theaterzaal Harmonie

Twee iconische feestlocaties in Oudenaarde

Op zoek naar een toegankelijke, digitale partner voor een gevleugelde samenwerking? Welkom bij Studio Fuut.