Op zoek naar een toegankelijke, digitale partner voor een gevleugelde samenwerking?
Welkom bij Studio Fuut.

Nadat ik tien jaar in twee bijzonder fijne webbureaus uit Gent mocht werken, besloot ik in 2020 om zelf mijn vleugels uit te slaan.

De technische kennis en de ervaring die ik eerder als webdesigner en webdeveloper in loondienst verzamelde, combineeer ik nu met mijn voorliefde voor volledige digitale trajecten.

Bram Lodens

Voor mij voelt het als een absouut voorrecht om projecten in vogelvlucht te kunnen afronden.

Zelf met klanten rond de tafel zitten om vervolgens een project van A tot Z te mogen uitwerken, geeft mij bijzonder veel voldoening.

De passie die mijn klanten in hun producten en diensten investeren, vertaal ik samen met hen in een overtuigende, vindbare en duurzame website die een pluim verdient voor gebruiksvriendelijkheid (User Experience).

Op zoek naar een bereikbare en betaalbare digitale partner vol fut die regelrecht op jouw doel afgaat?

Fuut Fuut, gevonden!

Studio Fuut ontwikkelt aantrekkelijke websites en converterende webshops waarmee je de hoofdvogel afschiet.

Websites

In WordPress ontwikkel ik geen templates maar puur responsive maatwerk met meetbaar resultaat. Je website laadt vliegensvlug op smartphone, tablet en desktop en overtuigt zowel vormelijk als inhoudelijk.

E-commerce

Met Woo Commerce creëren we samen een aantrekkelijke en persoonlijke shop die bij jou en je producten past. Door een sterke focus op User Experience bereikt je shop meer conversie.

Strategie

Hoe krijg je de juiste bezoekers op je website? Studio fuut focust eerst op het doel en stippelt dan een uniek pad uit met effectieve SEO en SEA. Met google Analytics krijg je inzicht in het gedrag van je bezoekers. Want meten is altijd weten.

Op zoek naar een toegankelijke, digitale partner voor een gevleugelde samenwerking?
Welkom bij Studio Fuut.

STUDIO FUUT
Bram Lodens
0478 27 94 76
bram@studiofuut.be

Fietelstraat 137
9700 Oudenaarde

Freelance Web Designer &
Front-End Developer

Samen groeien, samen bloeien. Daar gaan we voor. Studio Fuut is altijd op zoek naar nieuwe partnerships. Heb jij een uitdaging?