Website laten maken in Oudenaarde

Studio Fuut is een webdesignbureau gevestigd in Oudenaarde. We staan bekend om onze creatieve ontwerpen, aantrekkelijke websites op maat waarmee je de hoofdvogel afschiet en uitstekende klantenservice.

Als je ervoor kiest om je website te laten maken door Studio Fuut, kun je verwachten dat ze nauw met je samenwerken om een op maat gemaakte website te creëren die voldoet aan jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Studio Fuut ontwikkelt aantrekkelijke websites en converterende webshops waarmee je de hoofdvogel afschiet.

Websites

In WordPress ontwikkel ik geen templates maar puur responsive maatwerk met meetbaar resultaat. Je website laadt vliegensvlug op smartphone, tablet en desktop en overtuigt zowel vormelijk als inhoudelijk.

E-commerce

Met Woo Commerce creëren we samen een aantrekkelijke en persoonlijke shop die bij jou en je producten past. Door een sterke focus op User Experience bereikt je shop meer conversie.

Strategie

Hoe krijg je de juiste bezoekers op je website? Studio fuut focust eerst op het doel en stippelt dan een uniek pad uit met effectieve SEO en SEA. Met google Analytics krijg je inzicht in het gedrag van je bezoekers. Want meten is altijd weten.

Enkele gevleugelde samenwerkingen uit Oudenaarde

Bakkerij Panda

Brood en banketgebak op ambachtelijke wijze

Curaz, warme woonzorg van A tot Z

WZC Huize Roborst in Zwalm en WZC Home Sint-Franciscus in Kluisbergen

Kaffee Hyppo & theaterzaal Harmonie

Twee iconische feestlocaties in Oudenaarde

Op zoek naar een toegankelijke, digitale partner voor een gevleugelde samenwerking? Welkom bij Studio Fuut.